За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Corallium Beach от веригата хотели Lopesan е хотел с категория 3* само за възрастни като има изискване гостите да са навършили 18 години. Разположен е директно на красивия плаж Сан Агустин на южното крайбрежие на Гран Канария. Хотелът отстои на 27 км от летище Гран Канария.

В близост до барове, ресторанти и магазини и само на 3 км от Плая дел Инглес, този имот предлага спокойна атмосфера в район с чудесни съоръжения и оживен нощен живот.

В стаите

Всички стаи са светли и модерни с пряка или частична гледка към морето. Разполагат с баня, тоалетна, мокет, подове с музика, телефон, сейф под наем, мини хладилник (срещу заплащане), обзаведен балкон и сателитна телевизия. Всички стаи са за непушачи. Смяна на кърпа се предлага при поискване, а спалното бельо се сменя веднъж седмично.

На територията на хотела

Барове
Велосипеди под наем
Закуска на шведска маса
Ресторант на шведска маса
Обмяна на валута
Лекари / Медицински център
Развлечения
Голф
Фризьор
Химическо чистене
Асансьори
Място за багаж
Минибар
Бар на басейна
Билярдна / билярдна маса
Рецепция 24/7 - говорими езици на испански, английски и немски
Ресторант
Сейф 
Сателитна телевизия
Гмуркане
Магазини
Тераса за слънчеви бани
Шезлонги
Супермаркет
Басейн
Тенис на маса
Телефон
Тераса
ТВ салон
Wifi

Хранене

Хотелът предлага различни възможности за настаняване на гостите си, на база изхранване:

Легло и закуска.
Полупансионът включва закуска и вечеря в The Food Garden (без напитки).
Обогатен полупансион (Полупансион Плюс), освен закуска и вечеря, включва 2 напитки на човек по време на вечеря (вода, бира, домашно вино и безалкохолни напитки), плюс чай или кафе със сладкиши следобед.
All Inclusive: включва закуска, закуска в средата на сутринта (брънч), обяд, закуска и вечеря. Освен това можете да се насладите на а-ла-карт вечеря в ресторант "Медитеран" за всеки 3 нощувки. Той също така включва селекция от напитки, на които можете да се насладите в различните барове на хотела (ол инклузив от 11:00 до 23:00).
Закуската се сервира в The Food Garden от 07:00 до 10:30, като предоставя на гостите голямо разнообразие от продукти. На вечеря има богат асортимент от предястия, основни ястия и десерти, с вкусни кулинарни предложения от регионална, национална и международна кухня, различни тематични предложения и вегетарианска кухня.

THE FOOD GARDEN 

С голяма закрита трапезария и великолепна тераса с изглед към басейна, „The Food Garden” предлага закуска, обяд и вечеря в хотел Corallium Beach на гостите, които са включили тези услуги по време на престоя си. В бюфета ще намерите богат избор от национални и международни ястия (със седмична ротация) и пет нощи тематична гастрономия. Всички приготвени с пресни местни продукти от първо качество, за да се храните здравословно, в съзнание и да се наслаждавате едновременно.

Категория: Бюфет ресторант

Специалности: международни / местни

Местоположение: край басейните

График:

- Закуска: 7:00 - 10:30

- Обяд: 13:00 - 15:00

- Вечеря: 18:00 - 21:30 (зима) / 18:30 - 22:00 (лято)

MEDITERRANEUM
 
562 / 5000
 
Translation results
В ресторант “Mediterraneum”, разположен до басейна и с изглед към морето, можете да се насладите по време на вечеря на разнообразна и вкусна гама от средиземноморска храна. Менюто е създадено с типичните съставки на най-добрата средиземноморска кухня и кулинарни изкушения от месо и риба, които задоволяват и най-взискателните вкусове. Ресторантът е и идеалното място за вечерен аперитив или питие в приятна обстановка

Категория: А ла карт ресторант

Специалност: средиземноморска

Местоположение: край басейните

Раб. време: 19:00 - 21:30


EL ANCLA

С приятна гледка към градината, топъл и уютен декор и удобни фотьойли, бар „El Ancla”, разположен в лобито на хотела е идеалното място за почивка, докато ви обслужват с любими напитки. Тук можете да се насладите на кафета, чайове и най-добрите коктейли.

Категория: Бар

Специалитети: коктейли

Местоположение: фоайе

График: 18:00 - 23:00


SNACK BAR MEDITERRANEUM
 

Разположен в зоната на басейна, „Snack Bar Mediterraneum”, е приятно пространство с открита тераса, идеално за да се насладите на голямо разнообразие от здравословни закуски и салати за обяд, както и освежаващи плодови сокове, кафе и домашни сладкиши. 

Категория: Снек бар

Специалитети: средиземноморска кухня

Местоположение: край басейните

Раб. време: 10:00 - 18:00


CORAL

Барът на басейна „Корал” е едно от най-добрите места, където можете да бъдете по време на почивката си на плажа Сан Агустин, разположението му до басейна го прави истински оазис на релаксация, където можете да се насладите на широка гама от отлични напитки и питателни закуски и доброто време, което характеризира остров Гран Канария.

Категория: Бар на басейна

Специалитети: Напитки и закуски

Местоположение: Басейни

График: 10:00 - 23:00

Плаж

Плая де Сан Агустин е много релаксиращ плаж, много по-тих от Плая дел Инглес и плажа на Маспаломас. Посетителите, които искат да се измъкнат от тълпите, ще харесат този плаж с по-тъмна оцветка на пясъка – място за отдих, където имате много пространство за разстилане на плажните принадлежности. Става малко по-оживено през уикендите, когато местните жители се възползват от това да имат такова приятно и спокойно място на прага си.

Плажът е дълъг около 670 метра, има лек наклон и е добре защитен срещу вълните. Това създава идеални условия за гмуркане с шнорхел. На крайбрежната алея има и няколко отлични ресторанта с морски дарове, както и кафенета, барове и магазини. Душ съоръженията са разположени непосредствено до плажа. Има автобуси до този курорт, както и паркинг.

Забавление

На територията на хотела има плувен басейн, шезлонги и чадъри, нудистка тераса на шестия етаж, тропическа градина, директен достъп до плажа и развлекателна програма, включваща музикални и танцови изпълнения. В хотела се предлага и БЕЗПЛАТЕН Wi-Fi.

Оценки и коментари